DDOS program gör överlastningsattacker (engelska: Denial of Service, DoS eller Distributed Denial of Service, DDoS) är vanliga metoder för cyber-brottslingar att störa eller helt slå ut tjänster på internet. Man sänder olika begäran (tex SYN) på tjänstens IP-adress och dränker den med nonsens-anrop som tar all tillgänglig kapacitet och blockerar den normala funktionen för företagets kunder.

DDOS Skydd som fungerar

Det är inte ovanligt att en överlastningsattack följs av utpressningsbrev där man kräver pengar för att sluta med attacken genom DDOS program. Ett effektivt DDOS skydd blir allt mer eftersökt och allt mer eftertraktat av IT-chefer och IT-ansvariga eftersom det normala virusskyddet eller brandväggen har ofta inte stöd för att skydda och övervaka. Vi kan hjälpa er att stärka upp ert DDOS skydd så att ni inte blir utsatta för ett DDOS program.

Det blir allt vanligare att de som tillhandahåller tjänster på nätet (ISP’er) sett ökningen och tillhandahåller effektiva tilläggstjänster för sina kunder som hanterar och avvisar en överlastningsattacker mot deras server.

Om du är intresserad av säkerhet DDOS Program och DDOS Skydd samt andra former av intrångsförsök och attacker så rekommenderar vi att du läser vidare på övriga sidor på denna site.